*Bestel voor 23:59 uur, morgen gratis bezorgd. Nu nog sneller, voor 11:30 uur en het wordt vanavond bezorgd.

Handleidingen

Ajax alarmsysteem zelf installeren

Het Ajax alarmsysteem is zeer goed en eenvoudig zelf te installeren. Maar het is wel zo fijn dat u bij vragen of ondersteuning altijd op ons kan rekenen.
Wij hebben standaard alle Nederlandse handleidingen bij elk product op de webshop staan. Die kunt u eenvoudig openen en bekijken.

Als u bij ons op Ajax-alarmsystemen.nl of MR-Beveiliging.nl een Ajax alarmsysteem aanschaft Dan krijgt u toegang voor de extra stap voor stap en videohandleiding van elk product. Zo weten wij zeker dat het voor iedereen eenvoudig is te installeren en in kan stellen. Na aanschaf begint het direct met de eerste stappen. Wij kwamen erachter dat het voor klanten niet helemaal duidelijk is hoe ze moesten beginnen. Dit hebben wij vereenvoudigd met een duidelijke uitleg waar elke stap direct wordt uitgelegd.

Ajax “Video”handleidingen

Daarnaast hebben wij voor elk component een handleiding of videohandleiding waar alle stappen in worden beschreven. Want ook al is Ajax een geweldig alarmsysteem. Sommige instellingen zijn niet geheel duidelijk.

Komt u er na de handleidingen nog niet uit of heeft u andere vragen dan kunt u altijd kosteloos contact met ons opnemen. Zodat wij samen met u door de instellingen heel kunnen lopen.

Als professioneel Ajax installateur kunnen wij u ook toegang krijgen tot uw Ajax alarmsysteem. Dit kan alleen na uw autorisatie maar daarna kunnen wij alle instellingen zien en samen met u nalopen. Zo weet u zeker dat u alles goed heeft ingesteld.

Heeft u vragen?
We zullen spoedig contact met u opnemen.

user

mail


push-pin

comment

1
section11Img1
section11Img2
section11Img3
section11Img4
section11Img5
section11Img6
section11Img7
section11Img8
section11Img1
section11Img2
section11Img3
section11Img4
section11Img5
section11Img6
section11Img7
section11Img8

Ajax-alarmsystemen.nl is een onderdeel van MR-Beveiliging - Alle rechten voorbehouden.

© 2021 - MR-Beveiliging

kiyoh webshop

Contact gegevens
MR-Beveiliging, Sluis 23, 2376AS Nieuwe Wetering