*Bestel voor 23:59 uur, morgen gratis bezorgd. Geen import, wel gratis service en support en 4 jaar garantie.

Ondersteuning

imageBg manImg

Wilt u het Ajax alarmsysteem voor u voorgeprogrammeerd hebben?

Wij bereiden uw Ajax alarmsysteem voor, voor maar € 39,- inclusief btw.

U kunt bij het afrekenen aangeven of u het systeem voorgeprogrammeerd wilt hebben.

U bent geïnteresseerd in een Ajax alarmsysteem. Maar u weet niet zeker of twijfelt u over de benodigde kennis die nodig is voor de installatie. Wij kunnen u de volledige zorgen wegnemen. Wij kunnen u tegen een klein bedrag zelfs het systeem geheel voor u voorbereiden. Zo hoeft u na ontvangst van uw bestelling alleen nog maar alles te monteren.

 

Mocht u het Ajax alarmsysteem bestellen zonder dat wij het voor u voorbereiden dan krijgt u na bestelling van ons een document toegestuurd hoe u moet beginnen en u krijgt exclusief toegang tot alle videohandleidingen. U kunt eenvoudig het videofilmpje van het component aanklikken en u krijgt precies uitgelegd hoe en wat elke instelling betekent.

 

Daarnaast zijn wij ook altijd voor u bereikbaar via de e-mail of telefonisch op 023-2050100

itemImg
itemImg

Na bestelling ontvangt u van ons een document waar u de namen van de melders in kunt vullen, Hoe de melders moeten reageren. Op welk account het alarmsysteem gekoppeld moet worden etc. Een eenvoudig document waar stap voor stap alles wordt gevraagd zodat wij het Ajax alarm voor u in kunnen stellen. U kunt na ontvangst van het alarmsysteem alles eenvoudig aanpassen en beheren. Wij hebben dan ook geen toegang meer tot het alarmsysteem. Pas na een eenvoudige uitnodiging van uw kant hebben wij weer een beperkte tijd toegang. Mocht u er even niet uitkomen en onze hulp nodig hebben.

Heeft u het alarmsysteem bij ons aangeschaft dan krijgt u van onze gratis support en ondersteuning!

* Altijd gratis ondersteuning en support. U krijgt bij ons altijd gratis support. Instellingen zijn eenvoudig zelf aan te passen. Maar wij begrijpen ook goed dat u na verloop van tijd niet meer precies weet waat het ingesteld moet worden.
**Toch geen tijd om het zelf te installeren? Geen probleem, u kunt bij ons een afspraak maken om te installatie uit te laten voeren. Wij komen veelal binnen 5 werkdagen bij u langs.
***Exclusief toegang tot alle handleidingen die wij hebben. Hebben wij van een product nog geen videohandleiding. Dan gaan we direct voor u aan de slag.
Heeft u vragen?
We zullen spoedig contact met u opnemen.

user

mail


push-pin

comment

1
section11Img1
section11Img2
section11Img3
section11Img4
section11Img5
section11Img6
section11Img7
section11Img8
section11Img1
section11Img2
section11Img3
section11Img4
section11Img5
section11Img6
section11Img7
section11Img8

Ajax-alarmsystemen.nl is een onderdeel van MR-Beveiliging - Alle rechten voorbehouden.

© 2022 - MR-Beveiliging

kiyoh webshop

Contact gegevens
MR-Beveiliging, Satelietbaan 31A, 2181MG Hillegom