*Bestel voor 23:59 uur, morgen gratis bezorgd. Nu nog sneller, voor 11:30 uur en het wordt vanavond bezorgd.

Verschil Ajax hub's

imageBg manImg

Wat is nu het verschil tussen de verschillende hub’s.

Wij hebben het antwoord hieronder voor u genoteerd.

Verschil tussen de verschillende Ajax hub's, 1 van de meest gestelde vragen.

Wat is nu precies het verschilt tussen de verschillende Ajax hubs? Hieronder leggen wij dat u uit. Het grootste verschil tussen de Ajax hubs is dat de Ajax hub plus gebruikt wordt voor grotere installaties dan 50 componenten. En de Ajax hub2 is geschikt voor de motioncam van Ajax die eraan gaat komen. De 2 andere hubs zijn niet geschikt voor de motioncam.

itemImg
itemImg

De standaard Ajax hub heeft 2 kiezers. 1x een LAN aansluiting voor een bedrade internetkabel naar de router en 1 GSM kiezer met 2G. De APP werkt standaard via de LAN verbinding. Maar mocht deze wegvallen zal de simkaart het overnemen en kan de Ajax APP normaal doorwerken. Voor urgente berichten zoals een inbraakmelding, kan je het alarmsysteem ook direct uit laten bellen of een SMS laten versturen via de GSM kiezer.
Op de Ajax hub kunnen in totaal 100 componenten worden aangemeld en 50 gebruikers.

  • Hub 1 krijgt eind 2019 zijn laatste functionele update van OS Malevich software.
  • Blijft geproduceerd worden
  • Hub gaat in support modus
  • Krijgt verder technische updates
  • Ajax heeft de intentie om de compatibiliteit met nieuwe componenten
    die gereleased worden tussen 2019 2021 te garanderen (op motioncam na) en op voorwaarden dat processor en geheugen dit aankunnen.
itemImg
itemImg

De Ajax hub 2 heeft naast de LAN aansluiting ook 2x GSM kiezer. Hierdoor kunt u zelfs 2 simkaarten als backup in de centrale plaatsen. Voor in Nederland zal deze toepassing minder vaak worden gebruikt door de stabiele internetverbinding. Maar heeft u op locatie geen vaste internetaansluiting, dan is dit een zeer mooie oplossing. Op de hub 2 kunnen in totaal 100 componenten en 50 gebruikers worden ingeleerd. Het grootste verschil is dat de Ajax hub 2 geschikt is voor de Ajax motioncam die we binnen enkele maanden verwachten.

  • HUB 2 ondersteunt zowel het Jeweller als het Wings protocol Noodzakelijk voor de Ajax motioncam
  • HUB 2 heeft 3 communicatie kanalen; 1 vaste LAN aansluiting, 2 SIM kaarten
  • ARM Processor en 2 antennes (1 voor Jeweller en 1 voor Wings)
itemImg
itemImg

De Ajax hub plus heeft een LAN aansluiting voor de directe internetverbinding, 2x GSM kiezer 2G en 3G en daarnaast kan de hub ook via WiFi verbonden worden met het bestaande WiFi netwerk. Wij adviseren de Ajax hub plus altijd te verbinden met het LAN via een bedrade aansluiting. De draadloze componenten van Ajax hebben een zeer groot bereik waardoor de Ajax hub plus altijd bij de internet router geplaatst kan worden. Op de Ajax hub plus kunnen in totaal 150 componenten en 99 gebruikers worden ingeleerd.

itemImg
itemImg

De Ajax hub plus 2 heeft een LAN aansluiting voor de directe internetverbinding, 2x GSM kiezer 2G, 3G en 4G en daarnaast kan de hub ook via WiFi verbonden worden met het bestaande WiFi netwerk. Wij adviseren de Ajax hub plus 2 altijd te verbinden met het LAN via een bedrade aansluiting. De draadloze componenten van Ajax hebben een zeer groot bereik waardoor de Ajax hub plus altijd bij de internet router geplaatst kan worden. Op de Ajax hub plus kunnen in totaal 200 componenten en 200 gebruikers worden in geleerd en is geschikt voor de Ajax motioncam.

Heeft u vragen?
We zullen spoedig contact met u opnemen.

user

mail


push-pin

comment

1
section11Img1
section11Img2
section11Img3
section11Img4
section11Img5
section11Img6
section11Img7
section11Img8
section11Img1
section11Img2
section11Img3
section11Img4
section11Img5
section11Img6
section11Img7
section11Img8

Ajax-alarmsystemen.nl is een onderdeel van MR-Beveiliging - Alle rechten voorbehouden.

© 2021 - MR-Beveiliging

kiyoh webshop

Contact gegevens
MR-Beveiliging, Sluis 23, 2376AS Nieuwe Wetering