*Bestel voor 23:59 uur, morgen gratis bezorgd. Nu nog sneller, voor 11:30 uur en het wordt vanavond bezorgd.

Eenvoudig zelf te installeren

Een professioneel alarmsysteem met professionele ondersteuning

Het Ajax alarmsysteem van nu en de toekomst.

Waarom Ajax alarm? Ajax is nog niet zo lang bekend in Nederland maar is zich flink aan het bewijzen. Een professioneel alarmsysteem wat werkt op 868Mhz. De hub (centrale) van het alarmsysteem is eenvoudig te installeren en standaard voorzien van minimaal een GSM kiezer en LAN aansluiting. Op de standaard hub kunnen maximaal 50 componenten ingeleerd worden. Op de nieuwe hub kunnen zelfs 120 componenten worden aangesloten. Waaronder ook bedrade componenten.

Eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Waarom Ajax alarm? met het draadloze alarmsysteem van Ajax is zeer eenvoudig zelf te installeren. Door het scannen van de QR codes kan je alle componenten binnen 5 minuten inleren. Daar kan het systeem geplaatst worden. Dit kan met de bijgeleverde schroeven of dubbelzijdig tape. In de APP kan je eenvoudig zien is de melder goed functioneert. Het is ook mogelijk om de melder in de test stand te zetten waardoor de led op de melder oplicht bij een detectie of het openen en sluiten van een deur of raam. Het mooie van het systeem is dat je altijd eenvoudig ziet of er nog een raam of deur geopend is. Eenmaal geïnstalleerd kan je in de app alle instellingen van de melders aanpassen. Je kan meerdere zones/secties/groepen aanmaken en of een vertraging per melder instellen. Daarna is het Ajax alarmsysteem direct klaar voor gebruik. Aan de batterijen hoef je verlopig niet aan te denken. Die gaan tot wel 7 jaar mee.
Kijk hier voor alle producten van het Ajax alarmsysteem. Voor nog meer informatie kijkt u bij ons on de website of op de officiele website Ajax.systems

 

Starterkits

Heeft u vragen?
We zullen spoedig contact met u opnemen.

user

mail


push-pin

comment

1
section11Img1
section11Img2
section11Img3
section11Img4
section11Img5
section11Img6
section11Img7
section11Img8
section11Img1
section11Img2
section11Img3
section11Img4
section11Img5
section11Img6
section11Img7
section11Img8

Ajax-alarmsystemen.nl is een onderdeel van MR-Beveiliging - Alle rechten voorbehouden.

┬ę 2021 - MR-Beveiliging

kiyoh webshop

Contact gegevens
MR-Beveiliging, Sluis 23, 2376AS Nieuwe Wetering